Kaart Vind een kliniek Zoeken

Het Cellfina® anti-cellulite apparaat voor een cellulite-vrije huid

Cellulite verwijderen met het anti-cellulite apparaat van Cellfina® 

Zoek jij een oplossing waarbij de cellulite op je (boven)benen en billen snel en langdurig verdwijnt? Cellfina® is een behandeling waarbij cellulite in slechts één behandeling minder wordt of verdwijnt, met bewezen langdurige resultaten. 93% van de patiënten is na 3 jaar nog steeds tevreden en vijf jaar na de behandeling vertonen 100% van de follow-up patiënten nog steeds zichtbare resultaten.

Met de anti-cellulite behandeling Cellfina® wordt cellulite verminderd of zal zelfs helemaal verdwijnen. Er wordt een techniek gebruikt die ervoor zorgt dat de bindweefselstrengen onder de huid worden doorgesneden. Het kleine apparaat maakt met een bewegend micro-mesje de bindweefselstrengen onder het huidoppervlak los. Hierdoor verdwijnen de putjes, omdat de bindweefselstrengen de huid niet langer meer naar beneden trekken. Cellulite verwijderen met dit handstuk op deze manier is de enige minimaal invasieve anti-cellulite behandeling die is goedgekeurd door de Europese en Amerikaanse gezondheidsautoriteiten (CE-gemarkeerd en FDA goedgekeurd).

Daarom kies je voor Cellfina®

Het anti-cellulite apparaat van Cellfina® pakt de cellulite bij de oorzaak aan. Het vermindert of verwijdert zelfs helemaal de putjes en kuiltjes in de huid van je (boven)benen en billen. Hierdoor heb je snel en langdurig resultaat. Daarbij heb je dankzij de minimaal invasieve ingreep maar weinig hersteltijd nodig. In principe kan je vrij snel na de behandeling weer je dagelijkse activiteiten oppakken. Houd wel rekening met blauwe plekken en een gevoelige huid de eerste tijd na de behandeling met Cellfina®.

De voordelen van Cellfina® op een rij:

  • enige bewezen behandeling voor het verwijderen van putjes
  • vermindert cellulite op billen en benen
  • snel en langdurig resultaat
  • 93% patiënttevredenheid na 3 jaar
  • slechts één behandeling