Kaart Vind een kliniek Zoeken

Cellfina® werkt tegen cellulite op je benen en putjes in je billen

Wat kun je doen tegen cellulite op je benen?

Baal jij ook zo van de cellulite op je benen of de putjes in je billen? Het liefst wil je natuurlijk dat de cellulite verdwijnt, maar hoe pak je dat aan? Waarschijnlijk heb je al vaker anti-cellulitis crème, anti-cellulitis producten of methodes geprobeerd, maar niks lijkt écht te helpen. Frustrerend, omdat de putjes en kuiltjes op je benen en billen zichtbaar blijven. 

Cellfina® voor de langdurige oplossing

Kies je voor een behandeling met Cellfina®, dan kies je voor een langdurige oplossing! Een behandeling met Cellfina® werkt doordat het de onderliggende oorzaak van cellulite op benen en billen aanpakt. Putjes en kuiltjes zijn al na slechts één behandeling zichtbaar verminderd, of zelfs helemaal verdwenen. En met langdurig resultaat.

Cellfina® geeft het beste resultaat bij:

  • vrouwen met cellulite op (boven)benen en/of billen
  • minimale of geen huidverslapping
  • een BMI onder de 35
  • storende putjes en kuiltjes (cellulite) die een sinaasappelhuid veroorzaken en niet verdwijnen

Is Cellfina® geschikt voor jou?

Wij raden je aan om een vrijblijvend consultatiegesprek te plannen bij een kliniek die Cellfina® behandelingen uitvoert bij jou in de buurt. Een Cellfina® behandeling wordt alleen uitgevoerd door gerenommeerde en getrainde artsen. Zij helpen je graag verder en kunnen antwoord geven op je vragen.