Kaart Vind een kliniek Zoeken

Cellfina® is het anti-cellulite apparaat dat cellulite langdurig laat verdwijnen

Hoe werkt Cellfina®?

Cellulite op je (boven)benen of billen behandel je met Cellfina®. We leggen je uit hoe de behandeling in zijn werk gaat om de cellulite te verwijderen.

Onder de huid liggen bindweefselstrengen. Deze trekken de huid omlaag, waardoor putjes en kuiltjes op je (boven)benen en billen, oftewel cellulite, ontstaan. Om de cellulite te verwijderen, worden deze bindweefselstrengen onder het huidoppervlak losgemaakt met een micro-mesje. Het is een chirurgische techniek maar met een minimaal invasieve behandeling waardoor je weinig ongemak zult ervaren. Net als een elastiekje dat onder spanning staat, veert de huid terug als de bindweefselstrengen zijn losgemaakt. Een gladdere huid is het resultaat. 

 

Cellfina®, het enige anti-cellulite apparaat dat de oorzaak aanpakt

Het anti-cellulite apparaat Cellfina® is het enige apparaat dat is goedgekeurd door de Europese en Amerikaanse gezondheidsautoriteiten (CE-gemarkeerd en FDA goedgekeurd) voor de minimaal invasieve behandeling van cellulite. Er zijn ook andere behandelingen op de markt die beweren cellulite te verminderen. Deze pakken echter niet, zoals Cellfina®, de oorzaak aan en kunnen daardoor ook niet hetzelfde resultaat geven.