Kaart Vind een kliniek Zoeken

Cellfina® is de beste behandeling tegen cellulite

Cellfina® behandeling verwijdert cellulite als de beste

Je vindt de cellulite, ook vaak cellulitis genoemd, op je (boven)benen en billen vervelend. Het liefst wil je er zo snel mogelijk vanaf. Maar welke cellulite behandeling geeft het gewenste resultaat? Misschien heb je al cellulitis crèmes, lotions, wraps, bindweefselmassages, lasers, coolsculpting, of zelfs liposuctie geprobeerd. Deze producten en methodes kunnen je helpen tegen huidverslapping of de effecten van gewichtsverandering. De cellulite verwijderen lukt hiermee helaas niet. Als je de onderliggende oorzaak van cellulite niet aanpakt, zal de cellulite op billen of (boven)benen niet verminderen.

Cellulite verwijderen? Kies voor Cellfina®!

Heb je je al vaker afgevraagd wat de beste behandeling is tegen cellulite? Het antwoord is een behandeling met Cellfina®! Cellfina® pakt in slechts één anti-cellulite behandeling de belangrijkste oorzaak van cellulite aan. En dat zijn de bindweefselstrengen die de huid omlaag trekken en de putjes, kuiltjes of sinaasappelhuid veroorzaken.

Met een Cellfina® behandeling pak je de oorzaak aan

Doordat een Cellfina® behandeling de oorzaak van de cellulite aanpakt, is het mogelijk om cellulite op benen of billen te verminderen of zelfs te verwijderen. Deze anti-cellulite behandeling is de enige minimaal invasieve behandeling die is goedgekeurd door de Europese en Amerikaanse gezondheidsautoriteiten (CE-gemarkeerd en FDA goedgekeurd).  

  • Bewezen effectief - de langste, klinisch bewezen, werking om de belangrijkste oorzaak van cellulite te behandelen. 
  • Langdurige resultaten - effectieve en langdurige resultaten, 93% van de patiënten is na 3 jaar nog steeds tevreden.
  • Eenmalige behandeling - na slecht één behandeling is het resultaat al zichtbaar.