Kaart Vind een kliniek Zoeken

Met Cellfina® kan jij je cellulite verminderen

Hoe kan ik mijn cellulite verminderen?

Je wilt heel graag van de putjes en kuiltjes op je billen of (boven)benen af. Maar op welke manieren kan je cellulite, ook wel vaak cellulitis genoemd, verminderen? Hoe kun je die gladde (boven)benen en billen krijgen? Je hebt misschien al eens gehoord van een cellulite en cellulitis crème of een bindweefselmassage. Maar werkt dit ook en gaat dit je cellulite verminderen?

Manieren om cellulite te verminderen

Tegenwoordig zijn er veel manieren om je cellulite te verminderen. Zo zijn er cellulite crèmes, bindweefselmassages, cellulite massageapparaten, lasers, coolsculpting, cryolipolyses of zelfs liposucties beschikbaar. Allemaal met het beweerde resultaat dat ze je cellulite weten te verminderen. Maar heeft dit inderdaad ook het gewenste effect op je cellulite? 

Vaak pakken deze technieken en middeltjes niet de bron van het probleem aan. Deze producten en methodes kunnen je deels helpen tegen huidverslapping of de effecten van gewichtsverandering, maar de cellulite verwijderen lukt hiermee helaas niet. Zolang de onderliggende oorzaak van cellulite niet wordt aangepakt zal de cellulite op je billen of (boven)benen niet verminderen.

De bron van het probleem

Cellulite crèmes zijn bijvoorbeeld veelvoorkomende middeltjes om te gebruiken voor je cellulite. Deze crèmes ondersteunen het bindweefsel en het vermogen om de huid deels te herstellen van buitenaf. Het is een verzachtende en tijdelijke oplossing voor je cellulite. Dit geldt ook voor de bindweefselmassages of andere massageapparaten voor cellulite. Dit zijn fijne methoden en producten om je bloedsomloop en het bindweefsel te stimuleren. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd en worden de vochtophopingen in je lichaam opgeruimd. Beiden lossen de bron van het probleem niet op, namelijk de bindweefselstrengen.

Met de Cellfina® anti-cellulite behandeling zorg je er echter wel voor dat de bron van het probleem wordt aangepakt. Hierdoor heb je snel en langdurig resultaat. Geen tijdelijke oplossing dus! Met maar slechts één behandeling krijg jij al het gewenste resultaat. Dat wil jij toch ook?

Beweging en sport voor het perfecte lichaam

Voor het weg houden van cellulite na je behandeling kan het goed zijn om meer te bewegen en te sporten. Beweging zorgt er namelijk voor dat de ophoping van vetcellen minder wordt. Zo ontstaan er minder putjes in de huid en blijft je cellulite ook weg. Er zijn veel leuke oefeningen die je kunt doen na je cellulite behandeling. Je kan zo aan de slag!