Kaart Vind een kliniek Zoeken

Cellfina® behandeling verwijdert cellulite als de beste

Cellfina® voor de beste behandeling tegen cellulite

Als je cellulitis wilt verwijderen en een langdurig resultaat wilt, is Cellfina® de beste behandeling. Het pakt het probleem aan bij de bron; de bindweefselstrengen die de huid omlaag trekken, waardoor putjes en kuiltjes op je (boven)benen en billen ontstaan. Cellulite wordt vaak cellulitis genoemd, maar dit is niet het zelfde. Het verschil tussen cellulitis en cellulite, is dat cellulitis een bacteriële infectie is en dat cellulite ontstaat door een voortdurend probleem onder het huidoppervlak van je benen en billen. De boosdoeners zijn de bindweefselstrengen die de huid verbinden met het onderliggende bindweefsel. Om de cellulite te verwijderen, worden deze bindweefselstrengen onder het huidoppervlak losgemaakt met een micro-mesje. Het is een chirurgische techniek maar met een minimaal invasieve behandeling.

Cellulite langdurig verwijderen

De anti-cellulite behandeling van Cellfina® mag alleen worden uitgevoerd door een bevoegde en getrainde arts. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Voordat de behandeling start, markeert de arts de cellulite en worden er foto’s gemaakt van de te behandelen gebieden. Dit is voornamelijk om het resultaat objectief te kunnen evalueren.

Duur van de behandeling

Meestal duurt de behandeling ongeveer 45 tot 60 minuten. Dit hangt natuurlijk af van de mate van cellulite en het aantal putjes dat je hebt. In slechts één behandeling is je cellulite verleden tijd. De resultaten zijn al snel zichtbaar en houden ten minste vijf jaar aan. 93% van de patiënten is na 3 jaar nog steeds tevreden en vijf jaar na de behandeling vertonen 100% van de follow-up patiënten nog steeds zichtbare resultaten. Daarmee overtreft Cellfina® de tevredenheidsscores van alle andere populaire cellulite behandelingen. Cellfina® is de beste behandeling tegen cellulite met een langdurend resultaat.

Korte hersteltijd

Na een Cellfina® behandeling kun je meestal direct je dagelijkse activiteiten oppakken, vermijd daarbij zware lichamelijke activiteiten. Jouw arts kan je hierover het beste informeren en adviseren. 

Cellfina® is veilig

De anti-cellulite behandeling van Cellfina® is de enige die is goedgekeurd door de Europese en Amerikaanse gezondheidsautoriteiten (CE-gemarkeerd en FDA goedgekeurd) voor de minimaal invasieve behandeling van cellulite.